KLANTENREVIEWS

Wat zeggen anderen over ARARIN ? Hoe kunnen we de kwaliteit die we aanbieden meten ?
Een gemakkelijke manier is om klanten nadien te bevragen. Helaas hebben weinigen hier tijd voor. Maar toch dringen we er bij klanten op aan om na de samenwerking een google review te schrijven. In de google reviews vind je wat onze klanten vinden van hun site en van de samenwerking.
Deze reviews zijn de beste publiciteit. Neem wat tijd en lees ze gerust na !

Klanten reviews

Website nieuws

fisconte
Boekhoudkantoor Fisconté opent tweede vesting.

Naar aanleiding van het openen van een tweede kantoor werd de website van Fisconté aangepast aan nde nieuwe normen. De lay -out werd gerestyled en eveneens werd een klantenzone opgebouwd. nu krijgen klanten , die kunnen inloggen, meer en persoonlijke informatie. Veel succes met het tweede kantoor in Vichte.

paasactie
Nu of nooit.

Tot 11 juli, jawel we hebben de actie een maand verlengd, prijzen we onze "one-page" website zeer scherp. Een site voor slechts 400€ inclusief eigen domeinnaam, 1 emailadres, een aanpasbaar album, een contactformulier en nog veel meer. De perfecte instap site voor een nieuwe start. Neem snel contact met ons op voor meer informatie.

katia
Medische pedicure Katia Thomas in een nieuwe look.

Medische pedicure Katia Thomas werd na 5 jaar volledig vernieuwd. We kozen opnieuw voor zachte roze tinten. Alle info op 1 en dezelfde pagina maakt het voor de bezoeker wel heel gemakklijk om alles terug te vinden. De site werd eveneens responsive zodat de beleving op alle toestellen optimaal wordt.

gavertrimmers
Gavertrimmers uit Harelbeke.

Nieuwe site online, de gavertrimmers uit Harelbeke. Zelf zullen ze de site nog aanvullen met de nodige PHP databasen. Uiteraard kunnen ze zelf foto's, artikels, en sponsors toevoegen of aanpassen. De kant klare oplossing voor een leuke site vind je bij ARARIN.

stefaannotebaert
Stefaan Notebaert terug up to date.

De site van Stefaan was reeds 6 jaar online, tijd om grondig onder handen te nemen. De oude HTML site werd vervangen door een cms site. We kozen samen voor een kleurrijk ontwerp. De site is nu ook responsive. Stefaan Notebaert kan er terug keihard tegen aan gaan.

vermeersch2017
Elektriciteitswerken Vermeersch in een nieuw jasje.

Na 6 jaar was het tijd om de site ven "Elektriciteitswerken Vermeersch" aan te passen aan de nieuwe technieken. We kozen samen voor een "one-page" ontwerp en pasten het ontwerp aan zodat het eveneens responsive is. Het album werd onder handen genomen en een FACEBOOK bedrijfspagina wordt opgestart. Zo is "Elektriciteitswerken Vermeersch" terug volledig up to date en kan de site vlot gevonden worden op het internet. Veel succes Thomas.