NIEUWS

De laatste realisaties , promo-acties of internetnieuws kan je hier vinden.

H int nieuwsH-int stasegem

H-int is gegroeid uit een passie voor interieur, design en architectuur. Door te luisteren naar de klant, door zich in te leven in zijn leef- en werkwereld en fundamentele vragen te stellen, groeien de ideeën, wensen en gevoelens uit tot de realisatie van een sterk concept. Vandaar de keuze voor een eenvoudige website. Hanne kan zelf de slider aanpassen met nieuw werk. Veel succes !

eskkortrijk2018ESK KORTRIJK

ESK Kortrijk, Koen Samyn, is al klant sedert 2013. De site was dus dringend aan een upgrade toe. We kozen samen voor een nieuwe lay out, en een one page lay-out. Koen kan zijn realisaties zelf aanpassen. Een modernere look sluit aan bij de nieuwe manier van werken van Koen. Kortom nieuwe stijl !

focusmuziekatelierFocus Muziek Atelier

Waarom alleen verder gaan als het ook samen kan ? Vanuit dit motto kwamen we met elk onze instrumentenexpertise samen om ideeën te wisselen over een samenwerking onder 1 dak. Een duidelijke eenvoudige one page site moet het atelier naambekendheid geven. Lotte kan zelf nieuws items toevoegen en alle facebook berichten worden eveneens automatisch op de site getoond.

paaspromotie webPaaspromotie

Tot 15 april 2018 worden onze mini en basissite's groter. We geven gratis een extra pagina ! Dus waarom nog wachten, neem contact op voor een persoonlijke prijsofferte. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

tiebesport nieuwsTiebe sport

Geert Tiebergijn, alias Tiebe is een gerenommeerd massage therapist, zeer gewardeerd in het wielermilieu. Nu Geert ook zijn thuispraktijk in de kijker wil zetten, kiest hij voor een volledig nieuwe stijl. Logo, huisstijl en een minisite pasten precies bij wat hij wou. Samen kozen we voor een eenvoudige stijl en de keuze voor grote afbeeldingen. De informatie is zo duidelijk en onmiddellijk consulteerbaar.

barberscorner nieuwsBarbers corner

Barbers Corner, de barbiershop in Ingelmunster, gelegen op de hoek van de Bruggestraat met de Elf Juli Singel, een eenvoudig en rustig hoekje binnen Sylvie’s Hairdesign. Johan knipt en trimt met veel gevoel voor stijl. Samen kozen we voor een one-page minisite. Johan zal zelf zijn foto bestanden actualiseren. 

boevie nieuwsitemBOEVIE

BOEVIE laat u zelf uw verwarmingsunit kiezen uit tal van volledige pakketten. Er is keuze uit gas, stookolie, maar evenzeer warmtepompen en zoveel meer. Toch werd er niet gekozen voor een gewone webshop, BOEVIE vindt immers het rechtstreeks contact met de klant uiterst belangrijk. U krijgt de mogelijkheid om de installatie zelf uit te voeren of die door BOEVIE te laten installeren. In beide gevallen staat BOEVIE u met raad en daad bij. Samen met Bart, de bedrijfsleider, kozen we voor een zacht ontwerp, een nieuw logo en een praktisch invulformulier. Geen webshop maar een catalogus. Persoonlijke service ten top.

woodworkespritWOODWORK ESPRIT

Woodwork Esprit is een jonge en dynamische onderneming, gericht op de toekomst. Met 15 jaar ervaring in de sector zorgt Woodwork Esprit voor een deskundige uitwerking van uw project.
Wij realiseren voor u alle interieurprojecten op maat. Ik koos samen met Benny voor een eenvoudige site die gemakkelijk aanpasbaar is. Benny zorgt ervoor dat de albums up to date blijven. UItbreidmogelijkheden voor de toekomst zijn er bij de vleet. Dus de site is een werk in opbouw. Veel succes Benny.

kapsalonmoniaKapsalon monia uit avelgem

Monia Vanlancker is reeds jaren klant en het werd tijd om de bestaande website aan te passen. Ondertussen is het kapsalon uitgegroeid tot een toonaangevend trendy salon, stijladvieshuis van de streek. De nieuwe lay out werd geënt op de kleuren van de nieuwe producten van Morrocanoil waar Monia mee werkt. Tevens werden een online boekingspagina en de facebookpagina in de website geïntegreerd. Veel succes Monia.