NIEUWS

De laatste realisaties , promo-acties of internetnieuws kan je hier vinden.

woodworkespritWOODWORK ESPRIT

Woodwork Esprit is een jonge en dynamische onderneming, gericht op de toekomst. Met 15 jaar ervaring in de sector zorgt Woodwork Esprit voor een deskundige uitwerking van uw project.
Wij realiseren voor u alle interieurprojecten op maat. Ik koos samen met Benny voor een eenvoudige site die gemakkelijk aanpasbaar is. Benny zorgt ervoor dat de albums up to date blijven. UItbreidmogelijkheden voor de toekomst zijn er bij de vleet. Dus de site is een werk in opbouw. Veel succes Benny.

kapsalonmoniaKapsalon monia uit avelgem

Monia Vanlancker is reeds jaren klant en het werd tijd om de bestaande website aan te passen. Ondertussen is het kapsalon uitgegroeid tot een toonaangevend trendy salon, stijladvieshuis van de streek. De nieuwe lay out werd geënt op de kleuren van de nieuwe producten van Morrocanoil waar Monia mee werkt. Tevens werden een online boekingspagina en de facebookpagina in de website geïntegreerd. Veel succes Monia.

demaeyerZakenkantoor De maeyer uit temse

Marc De Maeyer uit Temse koos ondanks de afstand toch voor ARARIN op aanraden van een collega. Samen met Marc ontwikkelde ik een minisite waarbij Marc zelf het hoofdartikel en de nieuwsitems kan aanpassen. Via een tutorialfilm wordt alles op een leuke en verstaanbare manier uitgelegd. Veel succes Marc.

kerstcadeau17ons kerstcadeau

Tot 15 februari 2018  afgeronde prijzen op de minisite en basiswebsite. De perfecte formules voor een eerste website. Alles is in de pakketten aanwezig. Meer info nodig, aarzel niet en neem contact op  via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

zwevzele arKSKV ZWevezele heeft gekozen

Voetbalploeg KSKV Zwevezele kiest voor ARARIN voor de opbouw van hun nieuwe site. De site wordt een xl-site met een aantal verantwoordelijken die alles zelf kunnen aanvullen en aanpassen. Hopelijk scoort de site even goed als de Zwevezeelse ploegen. De opbouw is gestart, publicatiedatum zou eind december moeten worden.

flameyOptiek flamey online

Optiek Flamey staat voor een persoonlijke, prima service, klantvriendelijkheid en kwaliteit en dit al meer dan 25 jaar in Lendelede. Joost koos voor ARARIN omdat ook dit onze waarden zijn. We kozen samen voor grote beelden en een actieve facebookpagina. Veel succes Joost.

nieuw werkNieuwe sites bijna klaar

ARARIN zit niet niet stil. Tijdens het najaar lanceren we een aantal nieuwe sites online. Zakenkantoor De Maeyer uit Temse, Boevie verkoop van verwarmingsunits uit Ruddervoorde, Optiek Flamey uit Lendelede en interieurarchitecte Tack uit Stasegem. 

dkdecorararin in het nieuws

Bedankt Jaïmes Kesteloot om ARARIN te vermelding in jouw persmoment.  Ik citeer : "Liesbeth vult aan: “Wij zijn tevens heel trots op onze webdesigner Ararin; zij heeft echt bergen werk verzet voor ons en er was sprake van een zeer goede samenwerking. "
We hopen dat de webshop snel voldoende bezoekers mag ontvangen. Het was ook voor mij een zeer prettige zoektocht en samenwerking naar de juiste oplossingen. Het volledige artikel kan je hier nog eens na lezen.

drukkerij expressDrukkerij Express in het nieuw !

Na 5 jaar was het noodzakellijk om de bestaande website te restylen. De bestaande site werd terug gebracht tot een minisite, maar met duidelijke inhoud. Veel succes ! Drukkerij Express, uw de grafische partner voor : KMO’s, grafische bureau’s, event organisatoren, scholen, opleidingcentra, openbare besturen, handelaars, verenigingen enz… te Bissegem.