NIEUWS

De laatste realisaties , promo-acties of internetnieuws kan je hier vinden.

immo

Geef elke woning de publiciteit die ze verdient.

Vaak zie ik op de sociale media of het internet aanbiedingen omtrent de verkoop of verhuur van een woning of andere panden. Meestal leidt de link me naar een algemene immo-site waar ik beperkte informatie omtrent het pand vind. Meestal word ik ook afgeleid naar andere of gelijkaardige panden in mijn prijsklasse of interesses. Te veel informatie voor mij.

Lees meer...

vanhoe2018

Nieuwe look voor pianoservice Vanhoe

Pianoservice Vanhoe stapt in een nieuw avontuur. Peter stemt en verkoopt nu ook gitaren en maakt deel uit van het Focus Muziekatelier. Hoog tijd om de site aan te passen. We kozen samen voor een overzichtelijk geheel. Nieuwe frisse kleuren en grote afbeeldingen moeten het voor de gebruiker nog gemakkelijker maken om gegevens en koopjes te raadplegen. Veel succes.

websites vanaf299

Nog juist voor de zomer

We doen nopg eens gek. Een miniwebsite, een googlebedrijfspagina en een gepersonaliseerde privacyverklaring voor €299. Waar wacht je op. Niet overtuigd? Lees onze google reviews, of neem contact op met onze klanten. Zij zullen je zeker overtuigen om voor ARARIN te kiezen.

 

GDPR wetgeving

Vanaf 25 mei moeten heel wat bedrijven hun privacy-instellingen aanpassen aan hun  website om in orde te zijn met de nieuwe wetgeving van Europa.

Lees meer...

psy consult ArarinPSY CONSULTS • KORTRIJK

PSY-CONSULTS staat voor : een juridisch onderzoekcentrum en een familiale bemiddeling, een centrum voor familiale therapie en zoveel meer. PSY - Consults heeft zowel een nederlandstalig als franstalige clienteel. Een eenvoudige site met duidelijke informatie. De huisstijl werd eveneens op punt gezet. Succes Barbara.

H int nieuwsH-int stasegem

H-int is gegroeid uit een passie voor interieur, design en architectuur. Door te luisteren naar de klant, door zich in te leven in zijn leef- en werkwereld en fundamentele vragen te stellen, groeien de ideeën, wensen en gevoelens uit tot de realisatie van een sterk concept. Vandaar de keuze voor een eenvoudige website. Hanne kan zelf de slider aanpassen met nieuw werk. Veel succes !

eskkortrijk2018ESK KORTRIJK

ESK Kortrijk, Koen Samyn, is al klant sedert 2013. De site was dus dringend aan een upgrade toe. We kozen samen voor een nieuwe lay out, en een one page lay-out. Koen kan zijn realisaties zelf aanpassen. Een modernere look sluit aan bij de nieuwe manier van werken van Koen. Kortom nieuwe stijl !

focusmuziekatelierFocus Muziek Atelier

Waarom alleen verder gaan als het ook samen kan ? Vanuit dit motto kwamen we met elk onze instrumentenexpertise samen om ideeën te wisselen over een samenwerking onder 1 dak. Een duidelijke eenvoudige one page site moet het atelier naambekendheid geven. Lotte kan zelf nieuws items toevoegen en alle facebook berichten worden eveneens automatisch op de site getoond.

paaspromotie webPaaspromotie

Tot 15 april 2018 worden onze mini en basissite's groter. We geven gratis een extra pagina ! Dus waarom nog wachten, neem contact op voor een persoonlijke prijsofferte. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.