NIEUWS

De laatste realisaties , promo-acties of internetnieuws kan je hier vinden.

flameyOptiek flamey online

Optiek Flamey staat voor een persoonlijke, prima service, klantvriendelijkheid en kwaliteit en dit al meer dan 25 jaar in Lendelede. Joost koos voor ARARIN omdat ook dit onze waarden zijn. We kozen samen voor grote beelden en een actieve facebookpagina. Veel succes Joost.

nieuw werkNieuwe sites bijna klaar

ARARIN zit niet niet stil. Tijdens het najaar lanceren we een aantal nieuwe sites online. Zakenkantoor De Maeyer uit Temse, Boevie verkoop van verwarmingsunits uit Ruddervoorde, Optiek Flamey uit Lendelede en interieurarchitecte Tack uit Stasegem. 

dkdecorararin in het nieuws

Bedankt Jaïmes Kesteloot om ARARIN te vermelding in jouw persmoment.  Ik citeer : "Liesbeth vult aan: “Wij zijn tevens heel trots op onze webdesigner Ararin; zij heeft echt bergen werk verzet voor ons en er was sprake van een zeer goede samenwerking. "
We hopen dat de webshop snel voldoende bezoekers mag ontvangen. Het was ook voor mij een zeer prettige zoektocht en samenwerking naar de juiste oplossingen. Het volledige artikel kan je hier nog eens na lezen.

drukkerij expressDrukkerij Express in het nieuw !

Na 5 jaar was het noodzakellijk om de bestaande website te restylen. De bestaande site werd terug gebracht tot een minisite, maar met duidelijke inhoud. Veel succes ! Drukkerij Express, uw de grafische partner voor : KMO’s, grafische bureau’s, event organisatoren, scholen, opleidingcentra, openbare besturen, handelaars, verenigingen enz… te Bissegem.

dkdecorDK Decor shop online

DK Decor is opgestart. Je vindt er alles om jouw woning te behangen, schilderen, en nog zoveel meer. Leuk is dat alle leveringen GRATIS zijn. Verder vind je op de shop talrijke installatie video's, zo kan je het snel en zelf. Mocht  het toch niet lukken Jaïme staat je graag bij met raad en daad.

instituut angeliqueINSTITUUT ANGELIQUE  is TERUG

Instituut Angelique zet een nieuwe stap. Vandaag werd haar website voorgesteld. Angelique was voorheen ook klant en voor haar nieuwe site koos ze terug voor ARARIN. Deze one-page is overzichtelijk en de mooie foto' maken het geheel aantrekkelijk. Instituut Angelique biedt alles waar vrouwen van dromen, dus zeker het bezoeken waard.

ararin 2017

ARARIN IN HET NIEUW

Ik heb van de vakantie gebruik gemaakt om mijn eigen website in een een nieuw kleedje te stoppen. Deze is nu nog overzichtelijker, en gebruiksvriendelijker. Vooral aan de portfolio werd sterk uitgebreid zodat toekomstige klanten kunnen zien wat ze mogen verwachten? Intussen dank ik alle klanten voor het jarenlange vertrouwen.

 

fisconte
Boekhoudkantoor Fisconté opent tweede vesting.

Naar aanleiding van het openen van een tweede kantoor werd de website van Fisconté aangepast aan nde nieuwe normen. De lay -out werd gerestyled en eveneens werd een klantenzone opgebouwd. nu krijgen klanten , die kunnen inloggen, meer en persoonlijke informatie. Veel succes met het tweede kantoor in Vichte.

bofika
BOFIKA boekhoud en accountancy uit Harelbeke.

Vandaag werd de nieuwe site voor BOFIKA online geplaatst.Bofika Kor BV ovve BVBA staat voor resultaatgericht advies inzake accountancy, fiscaliteit en ondernemen en is de ideale partner voor uw vennootschap, eenmanszaak of vrij beroep.