KLANTENREVIEWS

Wat zeggen anderen over ARARIN ? Hoe kunnen we de kwaliteit die we aanbieden meten ?
Een gemakkelijke manier is om klanten nadien te bevragen. Helaas hebben weinigen hier tijd voor. Maar toch dringen we er bij klanten op aan om na de samenwerking een google review te schrijven. In de google reviews vind je wat onze klanten vinden van hun site en van de samenwerking.
Deze reviews zijn de beste publiciteit. Neem wat tijd en lees ze gerust na !

Klanten reviews

Basiswebsite

basissite prijsMEEST GEKOCHT

Een website bestaat uit vijf pagina, waar alle gegevens van jouw bedrijf op zijn gepubliceerd. De website bevat naast alle kenmerken van een minisite nog vele extra's zoals een geautomatiseerd contactformulier, google maps.  Maar eveneens krijgen de eigenaars van een basiswebsite een gepersonalieerd tutorialfilmpje waarop te zien is hoe je de website of fotoalbum aanpast. Kortom een totaal pakket. Hiermee heb je voldoende tools om jouw bedrijf zichtbaar te maken op het internet.

 

 

prijsfiche website xlINHOUD

 • Hosting : Dit is de webruimte die we voorbehouden voor jouw website. Jaarlijks dient deze huur te worden verlengd. ARARIN hanteert geen contracten, de website kan ieder moment worden opgezegd. 
 • Domeinnaam : Jouw bedrijfnaam als domeinnaam. Standaard spreken we hier over domeinnamen met een .be extentie. Andere extensies kunnen eveneens, weliswaar tegen een meerprijs. Vraag naar onze voorwaarden voor een domeinnaam met een extentie .com, .vlaanderen of .gepersonaliseerd.
 • Fotoalbum : Een fotoalbum waarbij je zelf foto's kan verwijderen of toevoegen. Foto's geven extra kleur en sfeer op jouw website. Bovendien laten ze jouw realisaties zien, wat belangrijk is om potentiële klanten te overtuigen. Je besteedt dus best voldoende aandacht bij het nemen van foto's van jouw projecten.
 • Emailadres : Bij de website hoort eveneens een gepersonaliseerd emailadres. Gemakkelijk voor jouw cliënten om te onthouden en een  professionele look. Het emailadres wordt op maximum 3 devices geïnstalleerd, zoals een telefoon, tablet en desktop.
 • Responsive : Dit betekent dat de website goed zichtbaar is op zowel een smartphone, tablet als laptop en desktop. De artikels en foto's worden in grote aangepast naargelang het device waarop de site wordt geraadpleegd.
 • Frontslider : Een mooie frontslider kan de eyecatcher worden van jouw site. Kies dus foto's die perfect weergeven waarvoor jouw bedrijf staat. Gecombineerd met krachtige trefwoorden moet een frontslider onmiddellijk meedelen wat the core-business van het bedrijf is.
 • Sociale media : We plaatsen linken en buttons die linken naar uw sociale mediakanalen als twitter, facebook, ....
 • Tutorial film : Via een gepersonaliseerd mp4 filmpje leggen we je glashelder uit hoe je bijvoorbeeld een foto toevoegt of een artikel aanpast.
 • Contactformulier : We ontwerpen voor de website een geautomatiseerd contactformulier. Dit betekent dat klanten automatisch een antwoord krijgen bij het invullen van jouw formulier. Handig is dit, de invuller weet zo dat zijn vraag bij jouw is terechtgekomen. Backend wordt alles bijgehouden zodat je staads kan nagaan wie wanneer het gestuurd.
 • Favicon : Een favicon is het kleine logootje dat voor het adres in de adresbalk staat. Gemakkelijk voor klanten die jouw site hebben opgeslaan bij hun favorieten. Een favicon wordt steeds gecreëerd met het logo van de klant.
 • Google maps : Via google maps kan er een plannetje met de bedrijfsgegevens in de website worden opgenomen. Dit plannetje bevat eveneens een interactieve wegbeschrijving naar het bedrijf toe.
 • Google analytics : Google analytics laat je weten wie jouw site bezocht heeft. Super handig om te weten of jouw site meer bezoekers heeft gekregen na bevoorbeeld een sponsorcontract. Google analytics houdt alles bij.
 • Support : We staan je steeds bij met raad en daad. Je kan via mail bij ons terecht. Geen forum maar persoonlijke aanpak.

 

TUINEN STORME

tuinenstorme

KESTELOOT

kesteloot groot

DELDAELE

deldaele

DE KAASHOEK

dekaashoek

DIRK DEWAELE

dewaeledirk

DECO HOUSE

decohouse

KEUKENS VANHAELEMEERSCH

keukensvanhaelemeersch

LEFEVRE HAUT COIFFURE

lefevre

TIM VANHAELEMEERSCH

timvanhaelemeersch