KLANTENREVIEWS

Wat zeggen anderen over ARARIN ? Hoe kunnen we de kwaliteit die we aanbieden meten ?
Een gemakkelijke manier is om klanten nadien te bevragen. Helaas hebben weinigen hier tijd voor. Maar toch dringen we er bij klanten op aan om na de samenwerking een google review te schrijven. In de google reviews vind je wat onze klanten vinden van hun site en van de samenwerking.
Deze reviews zijn de beste publiciteit. Neem wat tijd en lees ze gerust na !

Klanten reviews

Extra's

Wijzigingen

Je  wenst wijzigingen aan te brengen aan jouw website maar wil dit niet  zelf doen. Wijzigingen worden meestal per pagina aangerekend, uitzonderlijke wijzigingen worden per uurloon aangerekend :

  • prijs per pagina 50€
  • of per uurloon aan 35€ per uur

Wenst je dat we jouw website regelmatig veranderen. Dan kiest je best voor één van onderstaande formules:

  • Webonderhoud per jaar 200€ (onbeperkt aantal wijzigingen voor websites tot 10 pagina's)
  • Webonderhoud per jaar 300€ (onbeperkt aantal wijzigingen voor websites tot 15 pagina's)
  • Webonderhoud sites groter dan 15 pagina's op aanvraag.

Partner prijzen

Ik werk graag samen met partners voor logo ontwerpen, fotografie en dergelijke meer. Ik kies er bewust voor om met beginnende professionelen samen te werken. Het logo en of foto's worden je digitaal en druk klaar afgeleverd. Ze worden jouw eigendom nadien. De fotograaf of ontwerper neemt dus afstand van de rechten. Kortom je kan er nadien mee doen wat je wilt !

  • Logo-ontwerp : 150€  - digitaal aangeleverd in diverse formaten. Logo's worden enkel verkocht samen met een website pakket.
  • Professionele foto : 40€ (per verwerkte foto) - digitaal aangeleverd in diverse formaten. Foto's worden enkel verkocht samen met een website pakket.

Huisstijl en toebehoren

Net begonnen met het uitoefenen van een zelfstandig beroep. Er kom heel wat bij kijken. Een logo, huisstijl, website, briefpapier, envelloppes, visitekaartjes... Vraag naar mijn voordelige voorwaarden om een totaalpakket op te stellen. Samen met een ontwerper en drukker kunnen we zeker jouw een mooi voorstel doen.

Extra modules

Je wenst nog een aantal "eyecatchers" in je website. Een extra pagina, een blog, gastenboek, een mailingmodule... Hieronder enkele richtprijzen. Soms kunnen modlues duurder zijn, afhankelijk van de ontwerper. Steeds wordt op voorhand de prijs met de cliënt besproken. Nooit geen verrassingen achteraf.    

Vatse prijzen zijn :

  • Extra pagina : vanaf 70€
  • Extra modules : vanaf 75€

Website verhuizen

Je hebt reeds een website bij een andere firma. Vraag naar mijn voorwaarden om de domeinnaam over te nemen. Let op! Hou wel rekening met de contractvoorwaarden van de vroegere host of websitefirma. Ik help je graag om dit op te lossen.
De vroegere site zal niet worden behouden. Ik kan immers niet dezelfde service garanderen op het werk van een ander bedrijf. Maar meestal is de verhuis en de aankoop van een nieuwe site bij ARARIN nog voordeliger dan de vroegere wurgcontracten. Vraag gerust vrijblijvend informatie !