KLANTENREVIEWS

Wat zeggen anderen over ARARIN ? Hoe kunnen we de kwaliteit die we aanbieden meten ?
Een gemakkelijke manier is om klanten nadien te bevragen. Helaas hebben weinigen hier tijd voor. Maar toch dringen we er bij klanten op aan om na de samenwerking een google review te schrijven. In de google reviews vind je wat onze klanten vinden van hun site en van de samenwerking.
Deze reviews zijn de beste publiciteit. Neem wat tijd en lees ze gerust na !

Klanten reviews

Visitekaartje

visitekaartje prijsEen website bestaande uit één pagina, waar alle gegevens van jouw bedrijf op zijn gepubliceerd. Ideaal voor beginnende zelfstandige, een startende vereninging of een evenement.

 

 

 

prijsfiche visitekaartjeINHOUD

  • Hosting : Dit is de webruimte die we voorbehouden voor jouw website. Jaarlijks dient deze huur te worden verlengd. ARARIN hanteert geen contracten, de website kan ieder moment worden opgezegd. 
  • Domeinnaam : Jouw bedrijfnaam als domeinnaam. Standaard spreken we hier over domeinnamen met een .be extentie. Andere extensies kunnen eveneens, weliswaar tegen een meerprijs. Vraag naar onze voorwaarden voor een domeinnaam met een extentie .com, .vlaanderen of .gepersonaliseerd.
  • Emailadres : Bij het visitekaartje hoort eveneens één gepersonaliseerd emailadres. Gemakkelijk voor jouw cliënten om te onthouden en een professionele look. Het emailadres wordt op maximum 3 devices geïnstalleerd, zoals een telefoon, tablet en desktop.
  • Responsive : Dit betekent dat de website goed zichtbaar is op zowel een smartphone, tablet als laptop en desktop. De artikels en foto's worden in grote aangepast naargelang het device waarop de site wordt geraadpleegd.
  • Favicon : Een favicon is het kleine logootje dat voor het adres in de adresbalk staat. Gemakkelijk voor klanten die jouw site hebben opgeslaan bij hun favorieten. Een favicon wordt steeds gecreëerd met het logo van de klant.
  • Support : We staan je steeds bij met raad en daad. Je kan via mail bij ons terecht. Geen forum maar persoonlijke aanpak.

 

GEERT TIEBERGYN

tiebergyn

EC DECOR

ecdecor