ARARIN STAAT VOOR

WEBSITE DESIGN

ARARIN is de website partner voor jouw vereniging, bedrijf of evenement. ARARIN maakt duidelijke websites met een moderne look. De websites zijn uitermate gebruiksvriendelijk en worden vlot gevonden door de zoekmachines. Zo wordt jouw bedrijf, vereniging of evenement gemakkelijk gevonden op het internet.

Al mijn sites zijn responsive. Dit betekent dat jouw website zowel op een desktop, een laptop en zelfs een tablet of smartphone leesbaar zijn. En dit zonder meerkost.

VASTE PRIJSAFSPRAAK

Ik werk niet met een uurloon tarief maar met vaste pakketprijzen. Zodoende weet je als klant exact hoeveel de kostprijs van de afgewerkte site zal bedragen. Hier dus geen verrassingen.
Verder kies ik zoveel mogelijke voor open source oplossingen hierdoor is de jaarlijkse kostprijs van je site meestal beperkt tot de jaarlijkse hostingskosten die tussen de €65 en €85 bedragen.

PERSOONLIJKE AANPAK

Voor de klant is het uitermate belangrijk dat ik de juiste boodschap op de site plaats. Daarom kies ik voor een persoonlijke aanpak. We maken eerst kennis voor we van start kunnen gaan. Dat kan bij mij of bij jouw thuis.
We overlopen jouw ideeën en vragen en mijn mogelijkheden en voorstellen.
En ergens middenin vinden we vast een passende oplossing.
De opbouw van de site kan je opvolgen en waar nodig bijsturen.  Nog iets extra's in de site gewenst, geen nood we passen onze offerte aan en gaan aan de slag.
Je maakt immers niet iedere maand een nieuwe site.