NIEUWS

De laatste realisaties , promo-acties of internetnieuws kan je hier vinden.

casablanca

B&B Casablanca Kortrijk

Je hebt een dubbel gevoel: als je buiten bent, zie je dat de ligging rustig gelegen is in het midden van de stad Kortrijk bij de dienst toerisme, musea, Begijnhofpark, Plein, Budascoop, Broeltoren, het nieuwe shoppingcentrum 'K'. Maar eens binnen zie je de magie van decor veranderingen, de uitstraling van de warmte van Marokko.
Minisite met sfeervolle beelden.

mew18

davie moerman elektriciteitswerken

Nieuwe look and feel voor M-EW. Mooiere beelden eenvoudige lay out. Davie koos voor nieuwe partners en technieken dus ook voor een make over van de site. Veel succes Davie !

dewaele18

Dirk dewaele

Hoogtijd om de bestaande site aan te pakken. We kozen samen voor een one-page ontwerp met leuke foto's en realisaties. Duidelijke info op een mini-site. Veel succes Dirk.

VSkennel

VS Kennelconstruct

Na meer dan 5 jaar was het hoogtijd om de site te moderniseren. De keuze viel op een luchtige eenvorminge site met grote afbeeldingen. De afbeeldingen kan Luc immers zelf aanpassen. Maar ook de prijzen van de toestellen worden door Luc zelf beheerd.

katharina

Kapsalon Katharina

Katharina had reeds eens site. Toen haar webmaster er mee ophield was Katharina aangewezen een nieuwe webmaster te zoeken. Uiteindelijk koos ze voor ARARIN omdat we prijs- kwaliteit over sterke troeven beschikken. De keuze viel op een mini-site die in een razend thema werd opgebouwd, gedzien haar vorige website offline ging. In amper 14 dagen werd de nieuwe site voorgesteld en online geplaatst.

 

Tim Vanhaelemeersch18

TIM VANHAELEMEERSCH

Tim is reeds jaren klant. Hoogste tijd om de vorioge website te restylen. We kozen samen voor een one-page ontwerp met de mogelijkheid om zelf het fotoalbum aan te passen. Veel succes Tim.

 

kinebertevens ara

Kine bert evens

Bert koos voor een eenvoudige minisite met nieuw logo. Het kleur oranje moest centraal staan gezien dit ook in de praktijk het geval is. Samen kozen we voor eigen foto-materiaal om de site te illustreren. Veel succes Bert.

 

zwevzele ar

KSKV Zwevezele online

Het heeft een tijdje geduurd, maar eidenlijk is het zover. K.S.K.V. Zwevezele staat online. In de komende dagen worden 2 verantwoordelijken opgeleid zodat ze de site zelf kunnen actualiseren. Dit betekent foto's, artikels, sponsors toevoegen alles via een eenvoudig CMS systeem. Veel succes jongens. Natuurlijk blijven we de site nog een tijdje ondersteunen, klantenondersteuning is immers onze troef.

immo

Geef elke woning de publiciteit die ze verdient.

Vaak zie ik op de sociale media of het internet aanbiedingen omtrent de verkoop of verhuur van een woning of andere panden. Meestal leidt de link me naar een algemene immo-site waar ik beperkte informatie omtrent het pand vind. Meestal word ik ook afgeleid naar andere of gelijkaardige panden in mijn prijsklasse of interesses. Te veel informatie voor mij.

Lees meer...