NIEUWS

De laatste realisaties , promo-acties of internetnieuws kan je hier vinden.

VSkennel

VS Kennelconstruct

Na meer dan 5 jaar was het hoogtijd om de site te moderniseren. De keuze viel op een luchtige eenvorminge site met grote afbeeldingen. De afbeeldingen kan Luc immers zelf aanpassen. Maar ook de prijzen van de toestellen worden door Luc zelf beheerd.

katharina

Kapsalon Katharina

Katharina had reeds eens site. Toen haar webmaster er mee ophield was Katharina aangewezen een nieuwe webmaster te zoeken. Uiteindelijk koos ze voor ARARIN omdat we prijs- kwaliteit over sterke troeven beschikken. De keuze viel op een mini-site die in een razend thema werd opgebouwd, gedzien haar vorige website offline ging. In amper 14 dagen werd de nieuwe site voorgesteld en online geplaatst.

 

Tim Vanhaelemeersch18

TIM VANHAELEMEERSCH

Tim is reeds jaren klant. Hoogste tijd om de vorioge website te restylen. We kozen samen voor een one-page ontwerp met de mogelijkheid om zelf het fotoalbum aan te passen. Veel succes Tim.

 

kinebertevens ara

Kine bert evens

Bert koos voor een eenvoudige minisite met nieuw logo. Het kleur oranje moest centraal staan gezien dit ook in de praktijk het geval is. Samen kozen we voor eigen foto-materiaal om de site te illustreren. Veel succes Bert.

 

zwevzele ar

KSKV Zwevezele online

Het heeft een tijdje geduurd, maar eidenlijk is het zover. K.S.K.V. Zwevezele staat online. In de komende dagen worden 2 verantwoordelijken opgeleid zodat ze de site zelf kunnen actualiseren. Dit betekent foto's, artikels, sponsors toevoegen alles via een eenvoudig CMS systeem. Veel succes jongens. Natuurlijk blijven we de site nog een tijdje ondersteunen, klantenondersteuning is immers onze troef.

immo

Geef elke woning de publiciteit die ze verdient.

Vaak zie ik op de sociale media of het internet aanbiedingen omtrent de verkoop of verhuur van een woning of andere panden. Meestal leidt de link me naar een algemene immo-site waar ik beperkte informatie omtrent het pand vind. Meestal word ik ook afgeleid naar andere of gelijkaardige panden in mijn prijsklasse of interesses. Te veel informatie voor mij.

Lees meer...

vanhoe2018

Nieuwe look voor pianoservice Vanhoe

Pianoservice Vanhoe stapt in een nieuw avontuur. Peter stemt en verkoopt nu ook gitaren en maakt deel uit van het Focus Muziekatelier. Hoog tijd om de site aan te passen. We kozen samen voor een overzichtelijk geheel. Nieuwe frisse kleuren en grote afbeeldingen moeten het voor de gebruiker nog gemakkelijker maken om gegevens en koopjes te raadplegen. Veel succes.

websites vanaf299

Nog juist voor de zomer

We doen nopg eens gek. Een miniwebsite, een googlebedrijfspagina en een gepersonaliseerde privacyverklaring voor €299. Waar wacht je op. Niet overtuigd? Lees onze google reviews, of neem contact op met onze klanten. Zij zullen je zeker overtuigen om voor ARARIN te kiezen.

 

GDPR wetgeving

Vanaf 25 mei moeten heel wat bedrijven hun privacy-instellingen aanpassen aan hun  website om in orde te zijn met de nieuwe wetgeving van Europa.

Lees meer...