NIEUWS

De laatste realisaties , promo-acties of internetnieuws kan je hier vinden.

xdeco

X-deco upgrade.

Na 5 jaar was het tijd om de site up te graden, te checken of alle gegevens nog kloppen. Of de inhoud nog steeds actueel is. En vooral om de site aan te passen aan de nieuwe internetstromingen.  Bestaande klanten genieten een super voordelige prijs. Dus is jouw site dringend aan een upgrade toe, laat het mij weten.

promo

Whiteboard film.

Nieuw in ons aanbod. Wenst u uw bedrijf nog beter te promoten dan is een whiteboard film de ideale manier. Gemakkelijk te verdelen via de sociale media zoals facebook, twitter of you tube. Een duidelijke boodschap voor al uw cliënten. Ik maak jouw promotiefilm vanaf €50. Maak een afspraak voor een vrijblijvende offerte op maat. Bekijk ook ons whiteboard filmje hier.

korngold

korngold.

Korngold, Vlaamse gin die is geïnspireerd door een sportpaard. Deze leuze smaak je in de fles. Deze nieuwe gin wordt in de markt geplaats met een visitekaartje van Ararin. Ook het logo werd door ons ontworpen.Later volgt een uitbreidingvan de site.

restyling website artikel19

Jouw site al meer dan 5 jaar oud.

Uw bedrijf evolueert, nieuwe produkten, nieuwe technieken, nieuwe taken... kortom niks is nog zoals het 5 jaar geleden was.

Lees meer...

maaltijdenaanhuis

Maaltijden aan huis.

Meer dan 400 maaltijden ... elke dag weer zonder verlof. Dat moet je verdienen. Een minisite met duidelijke info en Login kan die zelf aanpassen. Veel succes!

Latablesucree

La table sucree

La Table Sucrée is een online patisserie. Experimenteel, kleurrijk maar vooral lekker. Een unieke online-patisserie in Harelbeke. Het proberen waard. Veel succes Joerie.

Pic site

TAXi GUERCO

Taxi Guerco nieuw taxibedrijf met wagens aan het station van Kortrijk en Waregem. Een duidelijke minisite was meer dan voldoende om de bedrijfsboodschap over te brengen.

deneckere

DEneckere

Bart laat de zaak over aan zijn kinderen. De website een niuewe look geven als onderdeel van een nieuwe start.duidelijker en enkele extra's moeten voor een klantvriendelijke site zorgen.

taximimo

TAXI MIMO

Taxi Mimo een nieuw taxibedrijf uit Kortrijk. Een duidelijke overzichtelijke site, basis kennis en geen franjes. Succes Mimoen.

assidere

ASSIDERE

Assidere zorgt ervoor dat personen die hun rijbewijs hebben moeten inleveren dit terug kunnen behalen. De site moest dus klein en duidelijk zijn. Vandaar dat we kozen voor een visitekaartje met wat extra's. Veel succes Barbara.

aquariumclean

AQUARUIM CLEANING

Na 5 jaar was het tijd om te checken of de bestaande site nog steeds actueel is. Aquaruim Cleaning is ondertussen gegroeid en het aanbod van diensten is vergroot. Ook de opstart van een winkelruimte is nieuw. Dus we kozen samen voor een nieuwe lay out voor de site. Nog overzichtelijker en gemakkelijker aan te passen. Succes Olivier.

cts transport

CTS Transport deerlijk

Michael wilde af van een wurgcontract bij een vroegere webprovider. Een nieuwe site werd opgebouwd waarbij de nadruk lag op de nieuwe corebusiness. CTS is meer dan pakketdienst. De minisite biedt snel alle nodige info voor een vlotte afhandeling.