NIEUWS

De laatste realisaties , promo-acties of internetnieuws kan je hier vinden.

sdcverzekeringen19

SDC VERZEKERINGEN

SDC verzekeringen staat in het nieuw. Na 5 jaar was het dringend tijd om de bestaande site te vernieuwen. Nog duidelijker en enkele extra's moeten voor een klantvriendelijke site zorgen.

taximimo

TAXI MIMO

Taxi Mimo een nieuw taxibedrijf uit Kortrijk. Een duidelijke overzichtelijke site, basis kennis en geen franjes. Succes Mimoen.

assidere

ASSIDERE

Assidere zorgt ervoor dat personen die hun rijbewijs hebben moeten inleveren dit terug kunnen behalen. De site moest dus klein en duidelijk zijn. Vandaar dat we kozen voor een visitekaartje met wat extra's. Veel succes Barbara.

aquariumclean

AQUARUIM CLEANING

Na 5 jaar was het tijd om te checken of de bestaande site nog steeds actueel is. Aquaruim Cleaning is ondertussen gegroeid en het aanbod van diensten is vergroot. Ook de opstart van een winkelruimte is nieuw. Dus we kozen samen voor een nieuwe lay out voor de site. Nog overzichtelijker en gemakkelijker aan te passen. Succes Olivier.

cts transport

CTS Transport deerlijk

Michael wilde af van een wurgcontract bij een vroegere webprovider. Een nieuwe site werd opgebouwd waarbij de nadruk lag op de nieuwe corebusiness. CTS is meer dan pakketdienst. De minisite biedt snel alle nodige info voor een vlotte afhandeling.

casablanca

B&B Casablanca Kortrijk

Je hebt een dubbel gevoel: als je buiten bent, zie je dat de ligging rustig gelegen is in het midden van de stad Kortrijk bij de dienst toerisme, musea, Begijnhofpark, Plein, Budascoop, Broeltoren, het nieuwe shoppingcentrum 'K'. Maar eens binnen zie je de magie van decor veranderingen, de uitstraling van de warmte van Marokko.
Minisite met sfeervolle beelden.

mew18

davie moerman elektriciteitswerken

Nieuwe look and feel voor M-EW. Mooiere beelden eenvoudige lay out. Davie koos voor nieuwe partners en technieken dus ook voor een make over van de site. Veel succes Davie !

dewaele18

Dirk dewaele

Hoogtijd om de bestaande site aan te pakken. We kozen samen voor een one-page ontwerp met leuke foto's en realisaties. Duidelijke info op een mini-site. Veel succes Dirk.

VSkennel

VS Kennelconstruct

Na meer dan 5 jaar was het hoogtijd om de site te moderniseren. De keuze viel op een luchtige eenvorminge site met grote afbeeldingen. De afbeeldingen kan Luc immers zelf aanpassen. Maar ook de prijzen van de toestellen worden door Luc zelf beheerd.